Bloemenstudio Pierrot gaat de bloemen exclusief verpakken met inpakpapier ontworpen door kunstenaar  Franz Bodner!

Pieter Kant van Bloemenstudio Pierrot  en Franz Bodner, beeldend kunstenaar kennen elkaar al een geruime  tijd en bijna 6 jaar geleden, tijdens  het 25 jarig bestaan van Bloemenstudio Pierrot heeft Franz een maand lang zijn kenmerkende  kleurrijke kunstwerken geëxposeerd in onze winkel in Toolenburg.  Dat was een groot succes voor beiden.  Dit kleurrijke werk kom je her en der  tegen in de Haarlemmermeer op rotondes en pleinen en bij de mensen thuis.

Pieter is een enorme fan van het werk van Franz en heeft zelf ook verschillende stijlen van de Hoofddorp- Oostenrijkse kunstenaar in huis, abstract, kleur en  werken uit de “Line up” serie. Deze “line up” serie bestaat uit een witte ondergrond, beschilderd met zwarte lijnen, gekenmerkt door vrolijke vogels, katten, bloemen etc. met hier en daar een rood accent. Omdat we als bloemenstudio altijd zitten te broeden op nieuwe ideeënbedacht Pieter dat het geweldig zou zijn om de bloemen te gaan verpakken in exclusief kunstzinnig Bodnerpapier.

Dus toen kwam de vraag of Franz dit idee ook zag zitten en of hij hiervoor een ontwerp wilde maken. Die was meteen ook razend enthousiast  en vond het leuk om zijn kunst op deze manier  te verbinden aan onze bloemenstudio.

Franz heeft daarom speciaal voor Bloemenstudio Pierrot  een ontwerp gemaakt in de stijl van de “Line Up” serie. Deze serie is het meest geschikt voor het inpakken van het bloemwerk, het is kunstzinnig en past bij alle bloemen omdat in het werk de kleur vooral achterwege is gebleven. De symbolieken op het papier zijn bruikbaar voor alle gelegenheden, zijn ingetogen en vrolijk tegelijk.

Aangezien heel  veel mensen bloemen kopen bij ons voor speciale gelegenheden zoals  verjaardagen, geboortes, openingen enz. zijn niet  alleen de kwaliteit van de bloemen of het bloemwerk heel belangrijk maar ook de verpakking, als je iets cadeau geeft wil je natuurlijk dat het ook vakkundig en mooi verpakt is. Het totaalplaatje moet kloppen.

Aan de slag:

Van het uiteindelijk resultaat is een  een cliché gemaakt door onze drukker en  kon het papier worden  gedrukt.
(een cliché is een drukvorm die gebruikt wordt bij het drukken van illustraties in hoogdruk)

 
Vanaf 1 maart  gaan we het inpakpapier introduceren in de winkel in winkelcentrum Toolenburg.

Weer een spannend moment en dat moment willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Exclusief voor Bloemenstudio Pierrot heeft Franz Bodner een kunstkip “Saartje” beschilderd in de “Line up” stijl,  die we gaan verloten onder onze klanten. Iedereen die van 1 maart t/m 13 april bij ons in de winkel komt kopen maakt kans om dit kunstwerk, middels een loterij,  te winnen.

Franz exposeert in deze periode ook zijn  “Line up” objecten bij ons in de winkel.
Trekking van de loterij, zaterdag 13 april.

Wees er dus als de kippen bij en misschien wint u wel dit unieke kunstwerk.

“Saartje” ca.  25 x 27 cm de speciaal voor Bloemenstudio Pierrot beschilderde kunstkip van Franz Bodner  t.w.v. van € 595,00 te winnen.

De actie loopt tot zaterdag 13 april zodat de winnaar met Pasen een prachtige Franz Bodner kunstkip in huis heeft staan.