Bloemenstudio Pierrot is duurzaam !

Bloemenstudio Pierrot is de eerste duurzame bloemist in de Haarlemmermeer bijna 54 % van onze bloemen die we verkopen wordt duurzaam geteeld.

Daardoor hebben we het Certificaat nummer: SGS 201503-11 Goud

Doordat er weinig kwekers duurzaam zijn is de keus in duurzame bloemen beperkt. Wel zie je dat er een grote ontwikkeling is betreft het duurzaam ondernemen. Wij verwachte dat binnen enkele jaren onze bloemen meer dan 50% duurzaam zijn.

Omdat we kwaliteit hoog in ons vaandel hebben staan zijn nog niet alle bloemen duurzaam geteeld. Ook kwekers moeten hier een certificaat voor halen om Mps A geteelde bloemen met dit keurmerk op de veiling te mogen aanbieden.

Maar de komende jaren is ons streven om meer dan 50 % duurzaam geteelde bloemen te gaan verkopen en dan hebben we het gouden certificaat. Om duurzaam te zijn doen we ook aan afvalscheiding, rijden we in zuinige auto’s, gebruiken we duurzaam opgewekte stroom, hebben we ledverlichting in de winkel, gebruiken we verpakkingen die afbreekbaar zijn en geen chloor gerelateerde schoonmaakartikelen ook doen we bij de bloemen 100% fair trade snijbloemenvoedsel en zorgen we goed voor onze medewerkers zoals een goede werkgever hoort te doen.

Wilt u meer informatie over duurzaam ondernemen?

Stuur een mail naar info@pierrotbusiness.nl

Zo ziet u dat ook wij druk bezig zijn met een beter milieu en een leefbare planeet voor onze kinderen en kleinkinderen.

Certificaat nummer: SGS 201503-11 Goud