Scentchips®!

Vanaf nu bij ons in de winkel.

Logoscentchips1.jpg
Maak je huis nog meer thuis met Scentchips®, de meest persoonlijke geursensatie. De kleurrijke chips (kaarsjes), in de vorm van blaadjes en bloemen, zijn er in veel verschillende geuren ( 72 ). Gebruikt als potpourri, verspreiden de chips een subtiele geur. Gesmolten in een aromabrander zorgen ze voor een intens en kruidig aroma.

Let op geen water toevoegen! De chips smelten vanzelf door de hitte van het waxinelichtje.

Door de verschillende geuren te combineren, ontstaat een persoonlijke mix. Er kunnen honderden verschillende geurcombinaties worden gemaakt. Meer chips zorgen voor een intensere geur. Per chip kun je ongeveer een uur genieten van deze geursensatie. Leg 1 of 2 Scentchips® in de brander om de aroma's het beste naar voren te laten komen en geniet 5 uur lang. De brander hoeft daarvoor niet 5 uur aan een stuk te branden, maar kan tussendoor worden gedoofd.

 

 

SCENTOIL®!

Naast Scentchips® verkopen we nu ook de ScentOil® dit  zijn geuroliën voor gebruik in een ScentLamp. Wanneer de olie in een olielamp van Scentchips® gaat, wordt de heerlijke geur van de ScentOil® onmiddellijk verspreid in de ruimte. De ScentOils® zijn verkrijgbaar in 30 verschillende geuren.