Bloemenabonnementen!

 

Pierrot Business verzorgd voor veel gerenomeerde bedrijven in Haarlemmermeer een bloemen abonnement. Verse bloemen in bedrijven, restaurants, vergaderzalen en hotellobby's doen wonderen.

De bloemen hebben een positief effect dat gasten vaker terug komen en besprekingen soepeler verlopen. Hoewel altijd werd gedacht dat een bloemetje mensen een beetje opvrolijkt, is nu voor het eerst ook wetenschappelijk vastgesteld dat bloemen inderdaad van invloed zijn op de gemoed toestand.

Zo stelden onderzoekers van Wageningen Universiteit vast dat verse snijbloemen ervoor zorgen dat mensen zich beter op hun gemak voelen. Ze komen minder gespannen, verlegen, of arrogant over en worden juist betrouwbaarder, vrolijker en opener gevonden.

Restaurants en bedrijven doen er volgens de wetenschappers dan ook verstandig aan in hun zaak verse bloemen neer te zetten. De bloemen zorgen onbewust voor een goede onderlinge sfeer, waardoor een positive herinnering aan het restaurant of bedrijf overblijft.

De kans dat klanten terug keren, is hierdoor aanzienlijk groter. Bovendien geven goed verzorgde bloemen klanten ook vertrouwen in de kwaliteit van het bedrijf. 

Spreekt het u aan, wilt u ook graag meer productiviteit en een goede werksfeer. Neem dan contact met ons op, en we komen graag bij u langs om samen met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn. pieter@pierrotbusiness.nl

 Hier onder vind u wat voorbeelden van verschillende op gemaakte vazen en schalen zoals wij ze weekelijks voor onze klanten maken