Bloemenstudio Pierrot 

en Stichting Haarwensen!

Vrienden van Stichting Haarwensen

                         

RECORDOPBRENGST SPONSORAVOND STICHTING HAARWENSEN!

 

HOOFDDORP - Wat begon als een grapje rondom, de jaarwisseling, groeide uit tot een ware grote actie. Afgelopen zaterdagavond 21 september werd tijdens een feestelijke sponsoravond een cheque van maar liefst Eu. 8.000 door vrienden van de Stichting Haarwensen overhandigd aan Assia Krim, vertegenwoordigster van de betreffende Stichting. Het bedrag werd tijdens de Apeldoornse Vierdaagse met hulp van welwillende sponsors bij elkaar gelopen. Later op de avond kon het bedrag nog worden verhoogd tot € 12.500 vanwege de opbrengst uit de die avond gehouden loterij en veiling. Ook de horecaopbrengst van de sponsoravond werd ter beschikking aan de Stichting Haarwensen.

 Aan de feestavond in Partyzaal de Wissel in Hoofddorp werd belangeloos meegewerkt door vele vrijwilligers die ondersteunden in de presentatie, muziek, bediening en fotografie van het evenement. Talloze bedrijven en particulieren stelden waardevolle prijzen ter beschikking die afgelopen zaterdagavond werden verloot of geveild. Partyzaal de Wissel schonk de volledige horecaopbrengst van die avond aan het goede doel. Ook de optredende artiesten Quincy, Ramon Beense en Dario deden belangeloos mee om het evenement tot een groot succes te maken.

 Ontstaan initiatief

Het initiatief voor de ondersteuning van de Stichting Haarwensen werd rondom de jaarwisseling geboren. Wendy Grosscurt, Marscha Kant en Gaby Merfol uit Hoofddorp, besloten om de vierdaagse van Apeldoorn te lopen en zich hierbij te laten sponsoren door een aantal bedrijven. De opbrengst die hiermee bij elkaar werd gelopen, werd bestemd voor de Stichting Haarwensen. Op de feestelijke sponsoravond van afgelopen zaterdag werd het bedrag van € 12.500 aan een blije Assia Krim van de Stichting Haarwensen overhandigd.

 Stichting Haarwensen

De Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden en in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen hebben er alles voor over om weer met een volle haardos door het leven te kunnen (www.haarwensen.nl).

 Foto:

Op de foto v.l.n.r. Assia Krim van de Stichting Haarwensen samen met de initiatiefnemers Marscha Kant, Gaby Merfol en Wendy Grosscurt (foto: Ton Hofstra Fotografie)

 Wil je zien wat we allemaal gedaan hebben en onze activiteiten volgen like ons op onze facebook pagina.

facebook.com/vriendenvanstichtinghaarwensen